Alhamdulillah… Rezeki Raya

22 06 2017

 

Alhamdulillah… Saya ternampak iklan Petronas Fuel Frenzy dan selepas mengisi minyak sebanyak RM60 saya menghantar SMS. Kemudian saya terima SMS berikut:-

Kemudian selepas mengikut arahan yang diberikan… Nama saya dimasukkan dalam senarai pemenang hari ke-9.

Anda cubalah pulak. Mana tahu rezeki anda pulak!

Advertisements




My Birthday!

6 06 2016

Alhamdulillah Today is My Birthday!

HAPPY BIRTHDAY to ME! Hehehe

 

IF SOMEONE WANT TO PAY OR GIVING ME MONEY For My BIRTHDAY, PLEASE USE PAYPAL LINK BELOW!. HAHAHA

TQ 





Alhamdulillah… Rezeki

17 01 2012

Alhamdulillah…

Terima Kasih Ya Allah…





Lagi Tentang Baucer Petrol (gambar) Part II

16 11 2008

Hmmm…

Dah masuk dah dalam list nama saya dalam website Pendrive.com.my.

menangbaucer
saiful
Boleh rujuk di http://www.pendrive.com.my/winner_list3.htm

Alhamdulillah Rezeki…





Lagi Tentang Baucer Petrol (gambar)

4 11 2008

Just nak tunjuk gambaq ja. Cubalah mana tau ada rezeki… 🙂

baucerpetrolsampulbaucerpetrolNak kan tips?

Contact saya menerusi email saifulazrul@hotmail.com. Tapi saya tak sure ketepatannya… Namun boleh dicuba.





Baucer Petrol

3 11 2008

Last week, saya beli Lap top kepada wife saya di TechAsia (M) Low Yat. Dalam paker tu antara yang saya dapat free ialah Pendrive. Pendrive jenama Pendrive di bawah company Index Diverstified. Bersama Pendrive tersebut ada sekeping kad warranty yang perlu diisi secara online untuk mendapatkan perlindungan Warranty selama lima tahun. Jadi saya just log ke http://www.pendrive.com.my dan register Warranty saya.

Kebetulan ada contest register online dan boleh dapat baucer Petrol percuma bernilai RM330. Saya just ignore perkara tersebut sebab saya just nak kan Warranty. Saya Register hari Ahad dan hari Selasa saya dapat call dari miss Suki staff company tersbut memaklumkan kejayaan saya memenangi baucer Petrol RM330. Alhamdulillah… Memang langsung tak disangka. Rezeki lagi…

Baucer Petrol

Baucer Petrol

Nak kan tips? Hubungi saya… Hehehe…





Rezeki

22 10 2008

Assalamualaikum…

Kita buka bicara dengan sepotong kata-kata ini

“No one can predict to what heights you can soar. Even you will not know until you spread your wings!”

Oklah…

Alhamdulillah… Ketika ini rezeki saya melimpah ruah hinggakan saya terasa sedikit takut kerana ia juga adalah ujian-Nya. Sebelum ini memang agak perit berhadapan dengan situasi kewangan yang agak menghimpit apatah lagi hidup di kota kosmopolitan yang cukup mencengkam ditambah pula dengan kenaikan harga barang. Ia ternyata menjadikan saya begitu konservatif dalam pengurusan kewangan. Apa pun Alhamdulillah ia semakin pulih.

Rezeki melimpah ruah pulak la ni. Syukur kepada Allah atas segala kurniaan-Nya. Apa pun saya perlu beringat sebelum kena, berjimat sebelum habis.

Sentuh bab rezeki, teringat pulak anak saya, Syasya Hana yang sedang mengekori saya sewaktu saya bayar harga makanan yang saya dan famili makan. Tiba-tiba seorang makcik anggota RELA mai bagi duit raya RM10 kat Syasya. Terkedu jugak saya waktu tu. Alhamdulillah rezeki…