Demam

7 07 2009

Hari ni, saya dapat MC (Cuti Sakit). Kepala terasa berat dan selsema serta cirit birit. BErmula sejak tengahari semalam dan berlanjutan sehingga hari ni. Bila demam dan selesema serta sedikit batuk terus saya ke klinik untuk pemeriksaan. Maklumlah H1N1 @ Selesema Babi masih berleluasa ketika ini.

Risau juga sebab seorang rakan sekerja baru pulang dari bercuti di luar negara dan kemudian dia dan rakannya demam. Rakannya disahkan terkena H1N! ni. Lepas tu ada dua lagi rakan sepejabat demam.

Alhamdulillah bila jumpa doktor, saya cuma demam biasa dan diminta berehat. Hmmm… Best nya rehat dan tidur waktu tengahari macam ni. Oklah setakat ni dulu, dah terasa nak tidur pulak 😉

Advertisements




Maaf

31 10 2008

Maaf, saya cuti sakit sepanjang minggu ni. Tak dapat nak update blog seperti biasa. InsyaAllah saya akan update dalam masa terdekat. Banyak cerita yang saya mahu kongsikan bersama. Teruskan membaca!