Terima Kasih Nuffnang & TGV

29 06 2011

Pada hari Lahir saya tempoh hari, saya menerima email ini.

 

Dear Nuffnanger,

Happy birthday from all of us at Nuffnang and the good people at TGV Cinemas!

As part of the TGV Birthday Surprise for Nuffnangers, you’ve been selected to receive FOUR (4) complimentary passes for any movie* at TGV Cinemas outlets nationwide, which we hope will make your birthday a special one indeed🙂

Feel free to drop by and collect your passes from the Nuffnang office before 6 July 2011(Wednesday). Our office is open from 9am – 6pm on weekdays (with the exception of public holidays), and is located at;

12B-5 & 12B-6, Heritage House,
33 Jalan Yap Ah Shak,
50300 Kuala Lumpur.

You are allowed to appoint a representative to collect the passes on your behalf should you not be able to collect the passes yourself. Do make sure to provide your representative with the email address that you used to register with Nuffnang though, as we will need it as verification of identification upon collection of the passes.

Once again, happy birthday and we hope you enjoy yourselves with the complimentary passes! Don’t forget to give TGV Cinemas a little shoutout for being so awesome if you decide to blog about this birthday surprise😉

*Terms and conditions apply.
Cheers,
Anne Cheah
Blogger Relations
Nuffnang Sdn. Bhd.

Jadi saya ambil masa rehat tengahari untuk ke sana. Hmmm… Tengok google maps dan kenal pasti lokasi  tetapi bila sampai saya tersalah haluan. Penat mencari. Bila tanya orang, orang akan jawab tak pernah dengar atau pun depa ingat Jalan Pasar. Tanya lagi pekedai, depa kata, depa cuma tau Jalan Yap Kwan Seng ja. Lastly baru saya teringat yang saya tertukar haluan waktu turun Monorail tu. Lalu saya pusing balik tetapi agak jauh sikit nak pusing melalui Dang Wangi dan Jalan Doraisamy. Last sekali jumpa.

Kena plan dengan wife bila nak pi. Kami bukan kaki wayang, jadi sesekali best jugak…

Terima Kasih Nuffnang & TGV !


Tindakan

Information

2 responses

9 08 2011
tiqah

haluuu. sy pun ade dapat emel cmni jugak baru2 ni. tp belum ade mase nk pegi redeem passes tu. cmne eh nk pegi kt address tu. kalau naik monorail sampai stesen mane? tq🙂

21 08 2011
Saiful Azrul

Kalau naik monorail turun Medah Tuanku. Jalan Yap Ah Shak ini sebelah ja Jalan Doraisamy.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: