Scan Baby

2 05 2009

Isnin lepas, saya menghantar wife ke Klinik Sri Permaisuri untuk monthly medical check up. Hmmm… ramainya orang malam tu ditambah pula saya yang agak letih + kurang sihat. Rasa macam nak mintak MC ja tapi memikirkan banyak kerja yang perlu dibereskan, saya gagahkan juga.

Kali ni, Dr scan tapi still tak nampak jantinanya kerana ia dalam keadaan mengiring. Alhamdulillah cukup sifatnya. Memang terasa cukup tersentuh menyaksikan imej di monitor tersebut.

Cuma waktu ni, keadaan baby amat aktif dan kepalanya berada di atas, dalam erti kata lain songsang. Tapi InsyaAllah nanti akan kembali ke tempat asal. Apa pun, banyak perkara yang harus dilakukan selepas ini.

Tak tahu jantina lagi, lebih mendebarkan dan menarik. Saya menerima apa sahaja kurniaan Allah. Alhamdulillah…

p/s: Hmmm… Tak keluaq lagi dah panggil baby. Hehehe…


Tindakan

Information

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: