Rebat Tunai Punya Cerita Part III

3 03 2009

Tengahari tadi saya terus ke Pejabat Pos Bandar tun Razak dan terus minta borang untuk buat tuntutan rebat tunai setelah secara online gagal kerana dipaparkan maklumat sudah dituntut oleh orang lain. Hmmm… Nak tunggu hasil siasatan yang dijanjikan dah beberapa hari dah. Jadi saya buat tuntutan dulu.

Selepas mengisi borang dan menunggu giliran, akhirnya ia selesai dengan cukup pantas. Alhamdulillah…

Selesai kisah Rebat Tunai harapnya. Bagi sesiapa yang masih belum tuntut sila buat tuntutan sebelum 31 Mac 2009 ini kerana ia akan ditamatkan. Maybe hanya sekali sahaja kaedah ini diperkenalkan dalam hidup kita🙂


Tindakan

Information

12 responses

3 03 2009
redghost

bis tu dah claim tak reti-reti nak blanja kawan2???😛

3 03 2009
Hokage

saiful , maksud anda ….

Kita boleh menuntut lebih awal daripada tarikh roadtax mati ka ????
Roadtax saya tamat pada 16 March nanti …

Ada juga kes di pejabat pos sg petani, pembayaran tidak dapat dibuat disebabkan mereka sibuk untuk mengemaskini data pelanggan ..mcm-mcm masalah rupanya ..

3 03 2009
saifulazrul

redghost,

Kalau nak dibelanja mai Cheras dulu. Hehehe…

Hokage,

Tak boleh… Dulu bulan April 2008, ninja dah claim dah kan? Yang rebat ni hanya sah untuk yang renew sampai 28 feb 2009 ja.

4 03 2009
azalinasulaiman

HantuMerah:
Tahu takpa.Tapi kau kena paham.Org tu ada komitmen..hahaha

4 03 2009
anese

hehhe..sudah tuntut lama dan sudah habis kena labur dan lebur…

4 03 2009
saifulazrul

azalinasulaiman,

Betoi tu, banyak sangat komitmen… Hehehe…

anese,

Saya plan nak pi cuti-cuti Malaysia…🙂

5 03 2009
Khairuddin

Duduk BTR ke? WOW! Dekat je!

5 03 2009
saifulazrul

Khairuddin,

Duduk di mana? BTR jugak ka? Saya di Sri Permaisuri. Selamat berkenalan…

6 03 2009
Khairuddin

Aku pelajar Institut Perguruan Teknik.. Huhu.. Selamat berkenalan jugak..

6 03 2009
Khairuddin

Eh, ada satu lagi ek.. saifulazrul.net.. patut la xkenal tadi… huhu..

6 03 2009
saifulazrul

Khairuddin,

IPT tu sebelah office saya HUKM. Hmmm… Dekat aja lah…

Saifulazrul.net tu yang saya dan wife punya berserta anak…

7 03 2009
Khairuddin

Owwh, keje HUKM.. Moga kita berjumpa nanti.. Dah berapa ramai anak??

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: