Futsal Terbuka UKM Attop – Day 2

9 02 2009

Hari kedua (08/02/2009) tak seindah hari pertama. Sebabnya kami kena lawan sesama sendiri. Bayangkanlah, HKC hantar 3 team kena dalam ranting yang sama! team saya HKC Otai kena lwan dengan HKC Muda dan pemenang antara kami kena lawan dengan HKC Junior. Adoi!

Team saya tewas dengan team HKC Muda dengan 2-1. Semua dah tau cara main masing-masing dan itu menyebabkan agak sukar nak buat sesuatu. Lagi pun sesuai dengan status depa yang masih muda (rasa macam dah tua. Hehehe), stamina memang depa pegang. Tu yang kena gol last minute.

Apa pun saya disebabkan team Junior yang dapat nombor empat, ada lebihan dua pingat saya dan Mat Jan turut diberikan pingat atas kapasiti salah seorang pengurus pasukan. Hmmm… Tapi Syasya yang ciwi lebih.

InsyaAllah akan ada lagi tournament yang akan disertai. Last week di Cyberjaya tapi tewas peringkat kumpulan. Maybe next two weeks di Bukit Jalil pulak kot.

Thanks to all HKCian yang memeriahkan kejohanan hingga ada yang sanggup sponsor team HKC kerana cukup meriah dan sporting. Thanks juga kepada all team mates yang bekerja keras dalam perlawanan dan memberi kerjasama yang amat jitu. InsyaAllah bertemu lagi dalam siri yang lain.


Tindakan

Information

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: