Selamat Hari Lahir Sayang

25 12 2008

Hari ni 25 Disember 2008.

Jatuhnya hari Krismas tetapi ia istimewa untuk isteri saya kerana ia merupakan hari ulangtahunnya yang ke-26. Siap dia boleh melawak lagi yang birthday beliau, beliau beri cuti kepada satu dunia. Hehehe…

birthday26huda

Selamat Hari Lahir Sayang. Tak banyak yang dapat saya berikan. Cuma sebuah telefon bimbit Philips 392 sahaja yang dapat saya hadiahkan dan juga sebuah kek Secret Recipee yang beliau amat gemari.

Syasya pun berjaga sampai detik 12 tengah malam. Selepas doa ringkas terus Syasya yang paling excited nak tiup lilin. Macam birthday dia pulak. Satu lagi, dia pun pandai nyanyi lagu “Happy Birthday”. Ni mesti dari kartun Magic English yang dia dok selalu tengok.

syasyajaga

Selamat Hari Lahir Sayang…

Semoga Panjang Umur dan Murah Rezeki dan dipereratkan kasih dalam Keberkatan dan Keredhaan Allah, InsyaAllah…


Tindakan

Information

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: